Coaching is voor mij maatwerk. Vanuit de gedachte dat iedereen een eigen specifieke aanpak nodig heeft geef ik mijn coachtrajecten, waardoor het resultaat blijvend is. Vooraf worden de doelen bepaald. Naast het voorhouden van een spiegel zonder waardeoordeel is het mijn uitdaging om u te inspireren en te ondersteunen. Om zo te komen tot een groter inzicht in uzelf, inzet van uw kwaliteiten en toepasbare handvatten om in uw dagelijkse (werkende) leven toe te passen.
Aanpak
Nederland kent de grootste coachdichtheid ter wereld. Velen van ons kennen hetzelfde, maar ik doe het anders. Voor mij is elk coachtraject uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Als coach maak ik gebruik van mijn expertise, concrete werkelijke situaties en de unieke combinatie Human Dynamics en oplossingsgericht coachen.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat de oplossingen direct toepasbaar zijn in de praktijk. Als coach ben ik er voor u! Naast onze face to face gesprekken ben ik altijd telefonisch bereikbaar om u te helpen met spontane hulpvragen.

Typische coachvragen
Hieronder volgt een aantal coachvragen die ik met regelmaat mag begeleiden en waar ik u bij kan helpen om een passend en blijvend antwoord te vinden:

Hoe functioneer ik optimaal als leidinggevende?
Wat geeft mij stress en hoe ga ik hiermee om?
Welk werk past het beste bij me?
Hoe houd ik balans in energie gevend en energie verliezend werk?

Helga
Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse managementfuncties gehad bij een aantal grote organisaties. Tijdens dit werk en mijn opleiding als Human Dynamics facilitator, is mijn interesse in het echt kijken naar mensen op het gebied van en communicatie en samenwerking verder aangewakkerd. Het was tijd om het roer om te gooien en werk te doen waarin ik geloof, waar mijn hart ligt en wat mij energie geeft. Vanuit mijn oprechte interesse en betrokkenheid als trainer en coach, mijn drijfveer om mensen verder te helpen en het geven van zelfinzicht en zelfvertrouwen, help ik u om uzelf verder te ontwikkelen. Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Contact
Wilt u dat ik u help, twijfelt u of ik u kan helpen bij uw coachvraag of heeft u geen concrete coachvraag? Aarzel niet en bel 06 - 24 55 21 44 of mail mij!