Na het volgen van mijn trainingen heeft u inzicht in uw eigen en elkaars kwaliteiten. Kwaliteiten van teams en individuen worden begrepen en benut, waardoor de communicatie en samenwerking van teams verbetert. Daarbij kan men beter inspelen op de specifieke wensen en behoeften van de verschillende type klanten. Op deze manier ontstaat er een organisatie waar mensen werken met plezier, doen wat ze moeten doen, aandacht hebben voor kwaliteit en bijdragen aan de organisatiedoelen.
Aanpak
Wilt u slagvaardiger zijn, verder ontwikkelen en professionaliseren? Volg dan mijn trainingen. Door mijn andere manier van kijken, gebruik van best practices vanuit Human Dynamics en uiteraard maatwerk, krijgt u van mij een training die niet vrijblijvend is en die een verandering teweeg brengt. De trainingen worden opgebouwd vanuit een proces van zelfontdekking, er is geen schriftelijke test. Vanzelfsprekend heb ik voorafgaand aan een training een intake met de opdrachtgever over de organisatie, het team en de trainingsvraag.

Typische trainingsvragen
Hieronder volgt een aantal trainingsvragen die ik met regelmaat mag begeleiden en waar ik u bij kan helpen om een structurele verandering te realiseren:

Hoe verbeteren we de samenwerking en communicatie?
Hoe maken we van verandermanagement een succes?
Hoe zorgen we voor teamgroei?
Hoe geven we elkaar feedback?

Door eerst inzicht te krijgen in de verschillende manieren van communiceren en samenwerken en ze te leren waarderen, maken we vervolgens de stap om de overeenkomsten en verschillen productief in te zetten. Met als gevolg een meer open communicatie, een professionelere cultuur en betere resultaten.

Contact
Aarzel niet en bel 06 - 24 55 21 44 of mail mij! Ik kijk ernaar uit om samen van gedachten te wisselen en een passende training aan te bieden.